Opinie klientów naszego warsztatu

Aby zlecić warsztatowi samochodowemu wymianę rozrządu, wymianę klocków hamulcowych, wymianę tarcz hamulcowych, naprawę zawieszenia itp, lepiej jest znać opinię o rzetelności i fachowości wybranego serwisu samochodowego. Poniżej możecie się Państwo zapoznać z opiniami jakie nasz serwis samochodowy otrzymuje od naszych klientów. Przedstawione opinie są zamieszczane na znanym portalu motoryzacyjnym dobrymechanik.pl oraz wizytówki na Google Maps.

5/5

Bardzo dobry warsztat. żadnych marmurów, recepcji ani saloniku z czasopismami, za to konkretna, fachowa usługa, i życzliwa atmosfera. W moim oplu wymieniono termostat, cięgła zmiany biegów, plus wymiana oleju, wszystko niedrogo i dobrze. żadnego wciskania usług niepotrzebnych, przeciwnie, raczej hamują zapędy klienta do napraw których nie uważają za niezbędne. polecam z czystym sumieniem. Marka/model samochodu: Opel Astra Classic rok 2006 1,4 Twinport. Tomasz Matkowski DATA: 2018-02-15.

5/5

Warsztat na "końcu świata", wiec jak zostawiasz samochód to lepiej, żeby za tobą jechał ktoś inny drugim samochodem, aby zabrał cię z powrotem. Inaczej możesz spotkać na swojej drodze wielkiego dzika (tak, taką miałem przygodę kiedy szedłem po samochód). Co do samej usługi i naprawy - nie mam uwag, szybko, kulturalnie, kontakt jest poprawny. Myślałem że będzie taniej. Przynajmniej potrafiono mi wiarygodnie uzasadnić te koszty. Marka/model samochodu: Ford Focus MK II FL, 2008r, 1,8 TDCI kombi. MPO DATA: 2018-01-18.

5/5

Naprawa wycieku oleju silnikowego i świecącej się kontrolki silnika. Polecam. Marka/model samochodu: Lancia Ypsilon 1.2 benzyna 2005 rok. Wiola DATA: 2017-11-10.

5/5

Wymiana podpory wału; konkretni goście i wszystko sprawnie; niedrogo. Marka/model samochodu: Hyundai Santa Fe , 2005. SWX DATA: 2017-10-23.

5/5

Panowie z HESS po dwóch dniach walki i konkretnym potwierdzeniu i zweryfikowaniu usterki znaleźli przyczynę (uszkodzony czujnik poziomowania zawieszenia na amortyzatorze). Bardzo dużym plusem jest stały kontakt z klientem na każdym etapie diagnozy, umiarkowane koszta usługi (nie były małe ale wiedza i czas kosztują) ale co najważniejsze nie puszczono mnie z warsztatu z brakiem informacji o usterce, tym bardziej nie kazano mi wymieniać niepotrzebnych części. Summa summarum, moje auto ma nowe i stałe miejsce napraw 🙂 Gorąco polecam. Marka/model samochodu: Opel Vectra 1.9 CDTI 2007. Kuba DATA: 2017-09-23.

5/5

Tylko wymiana świec zapłonowych,ale co najważniejsze to punktualność, bardzo ważna cecha. Marka/model samochodu: VW Golf 6 2011 1.4 TSI. Andrzej DATA: 2017-09-10.

5/5

Szybka i bezproblemowa wymiana tarcz i klocków hamulcowych na obu osiach. Polecam! Marka/model samochodu: Audi A4 B6 2003. Paweł DATA: 2017-09-02.

5/5

Bardzo dobry kontakt z warsztatem, szybka diagnoza i naprawa. Poza tym od razu otrzymaliśmy szczegółową wycenę naprawy. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Marka/model samochodu: Opel vectra. Właściciel Opla DATA: 2017-08-05.

Zadzwoń lub wypełnij formularz zapytania

BIURO OBSŁUGI KLIENTA

tel.: +48 22 298 58 33
tel.: +48 513 212 319

OPISZ SWÓJ PROBLEM Z SAMOCHODEM:

  • Samochód zatrzymał się na drodze lub nie odpala?
  • Powiedz swoimi słowami co się dzieje?
  • Jakie dźwięki wydaje samochód?Czy trzeba zorganizować lawetę?
  • Czy z samochodu wycieka olej?
Proszę wpisać imię.
Proszę wpisać treść wiadomości.

Obsługujemy następujące dzielnice Warszawy: Bemowo, Białołęka, Bielany, Mokotów, Ochota, Praga Południe, Praga Północ, Rembertów, Śródmieście, Targówek, Ursus, Ursynów, Wawer, Wesoła, Wilanów, Włochy, Wola, Żoliborz. Zapraszamy do naszego warsztatu!